PUNIN 12 GODINA ŽIVEO U AZILU BEZ SLOBODE I LJUBAVI: Sada je usvojen i njegovoj tužnoj priči je DOŠAO KRAJ (VIDEO)
Udomljen pas, Foto: Printscreen/TikTok/VolonteriVrbas

PRELEPO!

PUNIN 12 GODINA ŽIVEO U AZILU BEZ SLOBODE I LJUBAVI: Sada je usvojen i njegovoj tužnoj priči je DOŠAO KRAJ (VIDEO)

Jedan pas je punih 12 godina proveo, bez ljubavi i slobode, u boksu azila u Kuli

Objavljeno: 19:26h

Jedan pas je punih 12 godina proveo, bez ljubavi i slobode, u boksu azila u Kuli, sve dok pravi ljudi nisu došli i usvojili ga kako bi barem u svojoj starosti osetio pažnju i toplu ljudsku ruku!

Priču o ovom keru i srećnom kraju njegovog usamljeničkog života objavio je profil Volonteri Vrbas, a ovaj video je izazvao gomilu burnih i emotivnih reakcija i vrlo brzo postao viralan na društvenim mrežama.

- Neke priče ipak imaju srećan kraj... Danas nas je posetila veterinarka Katarina sa sinom Teodorom i radnicom Jovanom. Poželele su da spasu jednog od najstarijih pasa iz Kulskog azila. Ovaj pas je punih 12 godina proveo u boksu, a pre toga ko zna gde se nalazio i kakvu je sudbinu imao. Koliko god da je njegova priča tužna tome je danas došao kraj - navodi se u opisu ovog emotivnog videa i dodaje:

- On je punih 12 godina, bez slobode i ljubavi, bez dugih šetnji, provodio dane bez ikakve nade da može da bude bolje. Sve dok nisu došli oni pravi da mu bar starost učine lepim, da u ovom nesrećnom životu bar na neko vreme oseti šta je ljubav i da postoji čovečija ruka koja nudi spas kada se najmanje nada - dodali su i poručili:

@volonteri_vrbas

Boze fali nam jos ovakvih ljudi!!! 😭 Znako da postoje negde, pomozi nam da dopremo do njih! 🙏🙏🙏 Katarina, Jovana, svu srecu sveta zasluzujete!!! Hvala vam na svemu! 🍀

♬ original sound - sapice.vrbas

- Apelujemo opet, ne kupujte, udomite! Toliko duša čeka svoju šansu, a mnogo ih nikad i ne dočeka. Samo im vi možete biti spas - naveli su, a ljudima koji su psa usvojili su poručili:

- Bog neka vas čuva, neka bude uz vas na svakom koraku u životu. Za ovakvo dela što ste učinile, zaslužile ste svako dobro. Hvala do neba!

Mnogi su slično reagovali i zahvalili se dobrim ljudima koji su kucu spasili sumornog života.

"Srećno, lepi", "Meni će srce pući!", "Ljudi, hvala vam do neba", "Svaka čast", bili su samo neki od komentara.

Bonus video:

01:44:03

PULS SRBIJE 20.05.2024

(Espreso/Kurir/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.